SkadeRehab Nyhetsbrev december 2011 

Till mångas stora glädje har så äntligen snön börjat falla på några håll i landet och det börjar vara dags att ta fram längdskidor eller alpinskidor från förrådet. I detta nyhetsbrev, för december månad, tänkte vi informera om en rad produkter som kan vara till hjälp vid utövande av skidåkning.

Har man inte gnuggat på med lite rullskidor under sommaren eller hösten kan man lätt dra på sig överbelastningsbesvär när man i sin iver kastar sig ut i längdspåret. Axlar, armbågar, händer och ryggslut är områden som är extra utsatta. Skavsår i händer är också sådant som kan skapa irritation under skidrundan. Under fliken längdskidor hittar du de produkter som kan vara till hjälp vid dessa besvär.

K-Active Shoulder Precut 109 kr. Ord. Pris 120 kr

K-Active Shoulder Precut 109 kr. Ordinarie pris 120 kr.

För utförsåkarna är knäbesvär en av de vanligaste orsakerna till nedsatt prestationsförmåga. Ett tidigare trauma mot knät kan göra att man känner sig instabil i knät när man ska trycka på i svängarna. Våra sporttejper kan användas för att stabilisera knät under skidåkningen. Kinesiologytejpen finns även färdigklippt för att passa just tejpning av knä.

Lycka till i spåren eller utför backarna!

Vi på skaderehab önskar er alla en god jul och ett gott 2012!!

 

www.skaderehab.se