SkadeRehab månadsbrev Augusti 2011

Då nalkas hösten och vi är redan inne i Augusti månad. Vi på SkadeRehab hoppas att Ni haft eller har en trevlig och välbehövlig semester.

En av våra stora målsättningar med SkadeRehab är att erbjuda produkter av hög kvalitet till rimliga priser, vilket gör att vi kontinuerligt utvärderar och utvecklar vårt produktutbud. Om Ni har förslag på nya intressanta produkter eller åsikter om de produkter vi redan har i sortimentet, så tveka inte att maila oss på info@skaderehab.se

Under hösten kommer SkadeRehab att inleda ett arbete med att delvis byta ut och uppgradera vårt sortiment av sårvårdsprodukter och sporttejper. Den stora anledningen till detta är att förbättra överblicken i dessa produktkategorier och därmed förenkla valmöjligheternna för Er kunder.

En annan nyhet som kommer att presenteras under denna månad är att man vid beställning kommer att kunna välja fraktklass mellan postpaket (avi och egen uthämtning) eller Företagspaket (utkörning). Denna förändring gör vi för att kunna erbjuda ännu snabbare och smidigare leveranser om så önskas.

SkadeRehab kommer även fortsättningsvis att erbjuda kampanjpriser på månadens produkt. Vi ser detta som en möjlighet att presentera nya spännande produkter, samt att kunna erbjuda populära produkter till ännu förmånligare priser.

Vi på SkadeRehab kan nu konstatera att sortimentet av Kinesiologt Tape från K-Active har blivit populära produkter och storsäljare. I våras hade vi en kampanj på dessa produkter, vilket var uppskattat. SkadeRehab har, samarbete med K-Active, därför beslutat att köra ytterligare en kampanj under Augusti månad.

K-Active har ett brett sortiment av kinesiologitejp och förklippta produkter (Pre-Cut).
Givetvis finns tejperna i flera olika färger.

Prisexempel (inkl. moms)

K-Active Classic, 5 meter, Singelpack, Pris 150:- (ordinarie pris 159:-)
K-Active Classic, 17 meter, Ekonomipack, Pris 420:- (ordinarie pris 470:-)
K-Active Classic,  5 meter, 6-pack, Pris 810:- (ordinarie pris 954:-)

Så passa på att köpa högkvalitativ Kinesiology Tape, från K-Active, till kanonpriser.
 

Hälsningar från SkadeRehab
www.skaderehab.se