SkadeRehab månadsbrev Maj 2011

Påsken är avklarad med lite extra ledighet så man kan ladda batterierna. Vi på SkadeRehab har jobbat på som vanligt med att leverera produkter så snabbt vi kan.
En sak som hör våren och försommaren till är alla förkylningar som dyker upp när man minst anar det. Ett av de bästa sätten att undvika smittspridning är att ha en god handhygien. Handsprit är effektivt i det fallet och vi på SkadeRehab har praktiska lösningar för dig.

Alcogel är en bakteriedödande gel som är oparfymerad och innehåller AloeVera för återfuktning av huden. Den finns i 2 olika storlekar.

 

Förpackning 1 är en liten och smidig flaska på 100ml med hygienisk pump. Lätt att ta med sig i fickan, handväskan, skötväskan, bilen eller ha i badrummet/omklädningsrummet.
Förpackning 2 är en större flaska på 500ml för mottagningen eller gemensamma utrymmen, även den med hygienisk pump.
På hemsidan finns dessa produkter under rubriken "Sårvård".

Skavsår är någonting annat som tillhör denna tid när man börjar promenera och springa mer. Här har vi glädjen att presentera Medipeed. Ett skavsårsplåster som sitter mycket bra och dessutom påskyndar läkningen av ett redan uppkommet skavsår eller blåsa.

   

Medipeed är lite tjockare och fäster bättre än konkurrenterna på marknaden. Den finns i olika storlekar och former samt som ett mixat paket.
För den som vill göra sina plåster själv finns hela skavsårsplattor, dom klipper man till önskad storlek och form.
På hemsidan finns dess produkter under rubriken "Skavsår"

Vi från SkadeRehab önskar er en god fortsättning på försommaren. Vi kommer åka ner till Göteborg för Idrottsmedicinska föreningens stora symposium i början av Maj. Där finns optimala förutsättningar för att hålla sig uppdaterad inom idrottsmedicin och träffa andra verksamma inom området.
Kanske möts vi där.

Hälsningar från SkadeRehab
www.skaderehab.se