SkadeRehab Nyhetsbrev November 2011

Trots att snön ännu lyser med sin frånvaro i större delar av landet närmar sig juletiden med stormsteg. Har man inte bestämt sig för vad man ska köpa till sina nära och kära i julklapp kommer vi med ett litet förslag.

En idrottsskadeväska är användbar såväl i hemmet samt på plats vid idrottsevenemang, man vet aldrig när behovet inträder. Vi kan erbjuda färdigpackade idrottsskadeväskor i olika storlekar. Vill man själv fylla väskan med eget urval av produkter kan man självklart köpa bara väskan utan innehåll. I vårt utbud finns fem olika storlekar på väskor.

För att titta närmare på de olika väskorna och dess innehåll, klicka in på fliken skadeväskor i menyn till vänster på hemsidan. Under november och december kommer vi att erbjuda julklappspris på idrottsskadeväskorna från Masita.

Vi har även en produktnyhet att presentera. Värmebyxan från Vulkan finns i både en tunnare och lite tjockare modell. Byxan ger ett effektivt stöd och värmen leder till ökad muskelrörlighet. Kan med fördel användas vid akuta och kroniska besvär i ljumskar, lår hamstrings och höfter eller i förebyggande syfte. Läs mer om de två olika modellerna på hemsidan under fliken värmebyxor.

Vi på skaderehab önskar er alla en fortsatt trevlig senhöst och vi hoppas att snön snart faller!!

www.skaderehab.se