SkadeRehab Nyhetsbrev Oktober 2011 

I detta nyhetsbrev, gällande oktober månad, tänkte vi informera om en rad nyheter vad gäller både hemsidan och nya produkter.

Sedan en tid tillbaka finns möjligheten att betala via faktura genom Klarna Finans.  Fakturakostnaden är 20 kr (inkl. moms)
och betalningsvillkoret är 14 dagar. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

För företag finns nu även företagspaket som leveransalternativ vilket innebär utkörning. Kryssa i rutan "Företagspaket" i kassan för att välja detta alternativ. Fraktpriset vid företagspaket är 129 kronor (inkl. moms). Vid ordervärde överstigande 2500 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

När det gäller produktnyheter så har vi breddat vårt utbud inom sårvård och akutvård med produkter från Vitri. Under oktober månad erbjuder vi därför kampanjpris på alla produkter från Vitri.

Under oktober månad erbjuder vi även kampanjpris på sporttejpen Medical Blue. Detta är en högkvalitativ sporttejp, med god fästförmåga, och i vårt tycke, en av markandens abolut mest prisvärda sporttejper.

Vi på skaderehab önskar er alla en fortsatt trevlig höst!

www.skaderehab.se