SkadeRehab nyhetsbrev Oktober 201s

Tillbaka i Sverige igen och helt plötsligt är det Oktober och verkligen höst. Lite drygt en vecka har spenderats i Sachsen i Tyskland. Där genomfördes Lag-VM i enduro, också kännt som six-days. Förarna kör i 6 dagar och det blir många timmars arbete med att behandla förarna på kvällarna. Denna gång utgjorde även ett ypperligt tillfälle att testa lite nya produkter och märken. Vad passar bäl bättre som kvalitetstest än 6 dagar i värme, väta, damm samt över 9 timmars belastning om dagen. Klarar produkten detta så klarar den allt...... Vad som beslutades om de nya produkterna kommer Ni kunna läsa om senare i år.

PRODUKTPRESENTATION

En produkt som vi vill lyftra fram lite extra denna månad är Leukotape-P. Detta är en tejp speciellt framtagen för McConnell metoden för knätejpning. Den har väldigt bra vidhäftningsförmåga och är styv.

Detta är Andreas favorittejp. Enligt honom finns det ingen tejp som fäster bättre och längre. Den tappar inte sin styvhet lika snabbt som annan tejp när den utsätts för väta och värme. Den är ju lite dyrare än andra tejperna men väl värd sitt pris. Du klarar dig med färre varv av denna tejp för att uppnå samma stabilitet.

FACEBOOK

Vi finns ju på Facebook. Tanken med det är att Ni skall kunna ställa frågor angående produkter och få tips och ideer. Dessutom kommer det komma ut erbjudanden och lite tävlingar. Gå in och tryck Like på www.facebook.com/skaderehab så du inte missar något.

Hälsningar från SkadeRehab
www.skaderehab.se
www.facebook.com/SkadeRehab