Om Oss

AAM SkadeRehab bildades våren 2010 av kollegorna Anton, Andreas och Magnus.

Målet är att erbjuda ett brett spektra av produkter för behandling och rehabilitering av motions- och idrottsskador, till ett konkurrensmässigt pris. Genom våra samlade erfarenhter, som yrkesverksamma kiropraktorer inom idrotten, så besitter vi en bred kunskap om vårt produktutbud och dess användning. Erfarenheter och kunskap som vi gärna delar med oss utav. Kom ihåg att hos oss finns det inga dumma frågor! Vår affärsidé kan kort sammanfattas i tre nyckelord: " Kunskap, Service, Kvalitét".

Är det någon produkt du saknar? Tveka inte att kontakta oss på info@skaderehab.se

 

Vi vänder oss till:

* Teraputer som i sin dagliga verksamhet är i behov av produkter för behandling och rehabilitering av motions- och idrottsskador.

* Material- eller medicinskt ansvariga i idrottsföreningar och idrottsförbund som önskar god service och och ett brett utbud på produkter.

* Motionärer såväl som elitidrottare som, i förebyggande, behandliande eller rehabiliterande syfte, vill ge sig själv optimala förutsättningar till träning och prestation.

 

Här följer en kort beskrivning av personerna bakom AAM Skadrehab Handelsbolag:

 

Anton Hägglund är yrkesverksam kiropraktor i Östersund. Intresset för idrotten har funnits sedan ungdomsåren och Anton har varit aktiv inom både fotboll och friidrott. I sin yrkesroll kommer han i daglig kontakt med motions- och idrottsskador. Träning och friluftsliv är de dominerande fritidsintressena. 

 

Andreas Hägglund är yrkesverksam kiropraktor i Sundsvall. Har under ett flertal år samarbetat med Stockholms Ishockeyförbund som kiropraktor åt Stockholms TV-pucklag, men har även erfarenhet från individuella idrotter som tex löpning, kampsport, kraftsport  samt lagidrotter såsom fotboll.

 

Magnus Eriksson är yrkesverksam kiropraktor i Uppsala. Han "ramlade" in på yrket genom en ryggskada han ådrog sig när han tävlade i motocross. Han bibehåller kontakten med motrosporten genom att vara kiropraktor under lag-VM i enduro och bistå flertalet motocross och enduroförare med förebyggande och rehabiliterande behandlingar. Utöver detta arbetar han med uppsalas elitlag i ishockey och fotboll samt individuella idrottare inom bland annat kampsport.