Sporttejp

Sporttejp är en kategori av tejper som lämpar sig för behandling av bla muskel-, ledbands- och senskador. Kan även, med fördel, användas i förebyggande syfte för att ge stöd och avlastning under fysisk aktivitet. Sporttejpen kallas även coachtejp men även specialtejper som Leukotape P finner du här.

Medical Blue Coachtape
Medical Blue är en högkvalitativ sporttejp/Coachtape, med god fästförmåga under svåra förhållanden. En av marknadens absolut mest prisvärda sporttejper. 
25 kr Info
Medical Pro Deluxe 25mm Kartong
Coachtape Medical Pro Deluxe håller väldigt hög kvalitet. Den innehåller mycket klister och ät lätt att arbeta med. Innehåller zinkoxider och är fri från latex. Bredden på 2,5 cm gör den lämplig till tejpning av ex händer och fingrar. 
39 kr Info
Medical Pro Deluxe 38mm Kartong
Coachtape Medical Pro Deluxe håller väldigt hög kvalitet. Den innehåller mycket klister och ät lätt att arbeta med. Innehåller zinkoxider och är fri från latex. 
55 kr Info
Leukotape Classic Förpackning
Leukotape Classic är en sporttejp med extremt hög och varaktig häftförmåga, och som därför tål väta bra. Tejpen lämpar sig därför bra för utsatta områden och under svåra förhållanden. 
80 kr Info
En specialtejp för tejpning av bla knäbesvär enligt McConnell metoden. Leukotape P besitter en extrem vidhäftningsförmåga och har en väldigt hög hållfasthet. 
100 kr Info
Leukotape Remover
Leukotape Remover är en hudvänlig lösning för att enkelt ta bort rester av sporttejp, klisterbindor och Kinesiology Tape från huden. 
128 kr Info
Strappal Coachtape
Strappal är en av de populäraste och prisvärdaste sporttejperna på marknaden. Tejpen har en god häftförmåga, och ger ett stabilt stöd. Är dessutom lämplig för känslig hud. Bredden på 2,5cm gör att den passar ypperligt till fingrar och tår. 
30 kr Info
Strappal Coachtape
Strappal är en av de populäraste och prisvärdaste sporttejperna på marknaden. Tejpen har en god häftförmåga, och ger ett stabilt stöd. Passar för personer med känslig hud. 
42 kr Info
Underwrap blå Sportdoc
Underlagsbinda för tejpning som skyddar känslig eller hårig hud mot häftmassa. Kan köpas styckevis eller i förpackning om 24 stycken rullar. Finns enbart i Blått. 
30 kr Info
Underlagsbinda vid tejpning som skyddar känslig eller hårig hud mot häftmassa.  
35 kr Info